sábado, 16 de mayo de 2009

I TORNEIG INTERNACIONAL


PDFImprimira/e

I Torneig Internacional de Seven. Sat Boi de Llobregat

L'Unitat de Promoció Esportiva i Cohesió del Ajuntament de Sant Boi de Llobregat conjuntament amb el clib de Rugby Unió Esportiva Santboiana celebrarà  el proper 13 de Juny de 2009 el I TORNEIG INTERNACIONAL DE RUGBY SEVEN FEMENÍ SANT BOI DE LLOBREGAT. Aquesta activitat s'enmarca dins de la nostra política de pràctica i promoció del esport femení.

La Unitat de Promoció Esportiva i Cohesió del Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat conjuntamente con el Club de Rugby Unió Esportiva Santboiana celebrará el próximo 13 de Junio del 2009 el I TORNEO INTERNACIONAL DE RUGBY SEVEN FEMENINO SANT BOI DE LLOBREGAT. Esta actividad se enmarca dentro de nuestra política de práctica y promoción del deporte femenino.

 

El  Torneig es disputarà de 10:00 a 21:00 hores. Participaran 12 equips femenins provinents de tot el territori nacional i internacional. El Torneig finalitzarà amb l'entrega de trofeigs i un tercer temps per totes les participants.

Los Torneos se disputarán de 10:00 a 21:00 horas. Participarán 12 equipos femeninos provenientes de todo el territorio nacional e internacional. El Torneo finalizará con la entrega de trofeos y un tercer tiempo para todas las participantes. 

EMPLAÇAMENTS:  
Equipaments del Club de Rugbi Unió Esportiva Santboiana. 
C/Baldiri Aleu, 1-7 - Sant Boi de Llobregat 

Estadi d’Atletisme Constantí Miranda
c/ Riera de Fonollar, 4 - Sant Boi de Llobregat 

INSCRIPCIONS:  
La inscripció al torneig és gratuïta i inclou:  -          
Menjar i beure per a les jugadores participants durant tot el torneig-         
Obsequis per a totes les participants 
-          
Trofejos per als 3 primers equips classificats 
 

HORARIS:

- Horari de competició:  Dissabte dia 13 de juny de 10 a 21h


Mas información en: http://web.uesantboiana.com/

1 comentario:

  1. Hola:
    Soy Raisa, del club de rugby Cisneros, y me gustaría preguntaros si estáis interesadas en venir a Madrid a jugar el XIX Torneo Internacional de Rugby a Siete de Madrid. Por favor, escribirme a raisaserrano@hotmail.com.
    Salu2,
    Raisa.

    ResponderEliminar